Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#138 closed defect (fixed)

valgrind failures in HM-2.1, HM-2.2 and HM-3.0-dev

Reported by: thomasd Owned by: davidf
Priority: minor Milestone:
Component: HM Version:
Keywords: valgrind, uninitialized value Cc: fbossen, ksuehring, davidf, jct-vc@…

Description

There are numerous valgrind errors when running these versions, based on values not being initialised, apparently in EncIntraHeader (TEncSearch.cpp).

HM-2.0 is free of such errors. HM-2.0-dev-mediatek seems to have introduced at least some of these errors.

Change History (6)

comment:1 Changed 10 years ago by fbossen

Could you describe the conditions under which this was observed? Also more details about the errors would be appreciated to help track down the issue.

comment:2 Changed 10 years ago by davidf

  • Owner set to davidf
  • Status changed from new to assigned

I'm running a check on this now.

comment:3 Changed 10 years ago by davidf

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

Various fixes are in HM-3.0rc1.

comment:4 Changed 10 years ago by davidf

  • Component set to HM

Updating component after adding WD (Text) tickets

comment:5 Changed 9 years ago by davidf

  • Cc fbossen ksuehring davidf added

comment:6 Changed 9 years ago by davidf

  • Cc jct-vc@… added
Note: See TracTickets for help on using tickets.

This list contains all users that will be notified about changes made to this ticket.

These roles will be notified: Reporter, Owner, Subscriber, Participant

  • David Flynn(Owner, Subscriber, Participant)
  • Frank Bossen(Subscriber, Participant)
  • jct-vc@…(Subscriber)
  • karl.sharman@…(Always)
  • Karsten Suehring(Subscriber, Always)
  • Thomas Davies(Reporter)